Do góry

Polityka prywatności

Informacje o naszych klientach przechowywane są i przetwarzane przez Inwestycje Alternatywne Profit S.A. z zachowaniem środków bezpieczeństwa spełniających wymogi Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami).

Użytkownicy przekazujący swoje dane osobowe do serwisu www.mennicazlota.pl wyrażają w myśl ustawy o ochronie danych osobowych zgodę na przetwarzanie ich danych.

W rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych administratorem danych jest firma Inwestycje Alternatywne Profit S.A., ul. Wspólna 50/1, 00-684 Warszawa.

Gwarantujemy pełną poufność transakcji przeprowadzanych przez naszych klientów w naszym sklepie.

Sklep internetowy nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas samego korzystania z Witryny. Szczegółowe uregulowania w tym zakresie zawiera podstrona "Polityka Cookies".

Sklep internetowy będzie od Państwa zbierał dane osobowe za pośrednictwem Witryny oraz innych form komunikacji, w przypadku dokonywania zakupów i procesu rejestracji na Witrynie. Podanie tych danych jest dobrowolne lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny.

O ile Państwo wyraziliście na to zgodę (zapis do newslettera), podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do firm kurierskich oraz operatorów systemów płatności. W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum.

Przysługuje Państwu prawo do żądania informacji o treści przechowywanych na Państwa temat danych, jak również prawo do żądania zmiany, zablokowania lub usunięcia danych, a także prawo do sprostowania błędów, uzupełnienia lub uaktualnienia Państwa danych. Prosimy w tym celu o kontakt pod adresem: kontakt@mennicazlota.pl.

Właściciel serwisu www.mennicazlota.pl będzie informował o wszelkich zmianach w polityce ochrony prywatności, które mogą wyniknąć ze zmian w polskim ustawodawstwie lub rozwoju technologii internetowych, jak również na skutek rozwoju i powstania nowych produktów i usług wymienionych wyżej serwisów.